Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از ساینس، این پروبیوتیک جدید که Y-bots نام دارد، به‌ واسطه دست‌ورزی محققان قابلیت تشخیص التهاب و رهاسازی مولکول‌های ضدالتهاب را به دست آورده است.

محققان بیمارستان Brigham and Women's برای این منظور با استفاده از فناوری ویرایش ژن CRISPR/Cas۹ مولفه‌های ژنتیکی جدیدی را به این مخمر اضافه کردند که التهاب را حس کرده و از طریق آزادسازی نوعی آنزیم نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آنزیم به سراغ یکی از مولکول‌های اصلی عامل التهاب رفته و آن را نابود می‌کند.

این مخمر دست‌ورزی شده قادر است به تناسب سیگنال التهابی موجود در روده، سطوح مختلفی از آنزیم ترشح کند.
در آزمایشات اولیه، این پروبیوتیک جدید توانست بیماری التهابی روده را در بدن موش‌ها سرکوب کند، فیبروز را کاهش دهد و تعادل از دست رفته میکروبیوم روده را احیا کند.

بیماری‌های التهابی روده در بسیاری از بزرگسالان دیده می‌شود و شایع‌ترین آن‌ها  شامل کولیت زخمی و بیماری کرون هستند که هر دو موجب التهاب بلندمدت در دستگاه گوارش از جمله مری، معده و روده می‌شوند.

گزارش کامل این تحقیقات بالینی در نشریه Nature Medicine منتشر شده است.

برچسب‌ها سرطان باکتری سرطان روده برگزیدگان علم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرطان باکتری سرطان روده سرطان باکتری سرطان روده برگزیدگان علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان

بهاره سادات ابطحی نایینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص علت غیر معمول زخم بزرگ در پا، پیودرما گانگرنوزوم لیشمانیوز جلدی اظهار کرد: با تحقیقی که بر روی یک کودک ۲ ساله با زخم غیر معمول در ساق پا انجام گرفت، یک فرم نادر از بیماری سالک تشخیص داده شد.

وی افزود: از آنجائیکه بیماری سالک یک بیماری بومی در استان اصفهان محسوب می‌شود بنابراین شناسایی اشکال غیر معمول بیماری اهمیت زیادی دارد. یکی از فرم‌های این بیماری بروز زخم غیر معمول و گسترش یابنده در هر ناحیه از بدن مبتلایان به سالک است که به درمان‌های معمول دارویی پاسخ نمی‌دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: در فرم معمول و مراحل اولیه بیماری سالک زخم به صورت یک ضایعه کوچک و همانند جوش ظاهر می‌شود و به مرور زمان این ضایعه تغییر و در طول زمان بزرگ‌تر شده و شبه زخم می‌شود.

وی ادامه داد: زخم سالک اگر به موقع درمان نشود نه تنها تغییر شکل می‌دهد بلکه عوامل عفونی نیز بر روی ضایعه پدیدار می‌شود.در همین راستا تلاش شد عفونت‌های میکروبی زخم این کودک ۲ ساله توسط آنتی بیوتیک و درمان‌های ضد سالک به مدت ۳ هفته درمان شود که خوشبختانه پس از ۵ ماه روند بیماری رو به بهبودی رفت این پژوهش نشان داد در مواجه با زخم‌های غیر معمول سالک لازم است علاوه بر استفاده از داروهای روتین از درمان‌های دیگر به ویژه استفاده از آنتی بیوتیک بهره گرفت.

گفتنی است سالَک یک بیماری پوستی است که بر اثر گزش نوعی پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود و ضایعات بد شکل و عوارض اجتماعی، روحی و روانی از پیامدهای ناگوار این بیماری است؛ اصفهان از استان‌های سالک خیز کشور است.

کد خبر 6100330

دیگر خبرها

  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • درمان زخم پیش رونده سالک در یک کودک ۲ ساله در اصفهان
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • چهار هفته پر التهاب پیش‌رو است
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد