Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر،  در حال حاضر مشخص است که بیماران مبتلا به التهاب روده که با داروهای تنظیم کننده سیستم ایمنی مانند مهارکننده‌های فاکتور نکروز تومور α درمان می‌شوند، به طور بالقوه با افزایش خطر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ روبرو هستند.

از اینرو اثربخشی واکسن‌های موجود کووید ۱۹ در میان کسانی که پاسخ ایمنی شأن به دلیل داروهای ضد TNFα مختل شده است، زیر سوال می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران مبتلا به التهاب روده و داوطلبان سالم بدون هیچ گونه مشکل معده برای این مطالعه استخدام شدند. هیچ یک قبلاً آلوده به کروناویروس نبوده و واکسن دریافت نکرده بودند. بیماران مبتلا به التهاب روده در قالب کسانی که تحت درمان نبودند، داروهای ضد TNFα دریافت می‌کردند یا رژیم درمانی دیگری داشتند، طبقه بندی شدند.

همه شرکت کنندگان دو دوز واکسن کووید ۱۹ دریافت کردند. نمونه خون این افراد قبل اولین و دومین دوز واکسن و همچنین یک ماه بعد از دومین دوز جمع آوری شد.

نتایج نشان داد پس از دریافت اولین دوز واکسن، افرادی که داروهای ضد TNFα دریافت می‌کردند، آنتی بادی‌های IgG ضدکروناویروس در آنها نسبت به سایر شرکت کنندگان به میزان قابل توجهی کمتر بود: حدود دو برابر کمتر از بیماران التهاب روده درمان نشده و ۳ برابر کمتر از داوطلبان سالم.

در بررسی‌های بیشتر مشخص شد آنتی بادی‌های جمع آوری شده از بیماران دریافت کننده داروهای ضد TNFα ظرفیت خنثی سازی به میزان قابل توجهی کمتر بود، و این تفاوت پس از دوز دوم واکسن قابل توجه تر می‌شود.

در مجموع نتایج نشان داد بیماران مبتلا به التهاب روده که داروهای ضد TNFα دریافت می‌کردند، پس از دوزهای اول و دوم، به ترتیب تنها شاهد ۵۱ و ۷۹ درصد ظرفیت خنثی سازی بودند.

از اینرو محققان تاکید دارند این گروه از بیماران نیاز به دریافت تقویت کننده‌های منظم بیشتر کووید ۱۹ در آینده داشته باشند.

پربیننده ترین ۶ نوشیدنی سم‌ زدا برای پاکسازی ریه‌ ها که در زمستان امسال باید مصرف کنید آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۱۶) ۵ ماده غذایی مضر برای ریه اگر شب‌ ها راحت خوابتان نمی‌ برد، بخوانید چگونه ظرفیت ریه خود را در خانه اندازه بگیریم؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا بیماران مبتلا به التهاب روده داروهای ضد TNFα کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو

بیژن شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص طرح تحقیقاتی با عنوان تأثیر ارائه ویدئو کلیپ در روش(RET) بر بهبود طول و محتوای گفته‌ها در بیماران زبان پریشی ناروان اظهار کرد: ۲۱ مبتلا به ضایعه مغزی که دچار لکنت زبان و فراموشی واژگان شده اند در بیمارستان کاشانی تحت درمان با استفاده از ویدئو کلیپ‌های آموزشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این تحقیق به مدت ۱۲ جلسه برای این دست از بیماران ویدئو کلیپ پخش شد که پس از این دوره به بهبود مشکل ایجاد شده در آنها منجر شد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این روش تحقیقی روی مبتلایان ۴۰ سال به بالا انجام گرفت. باید دانست هرچه سن ابتلاء به ضایعه مغزی و فراموشی واژگان کمتر از ۴۰ سال باشد بهبودی کامل بیشتر مشاهده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این تحقیق یادآوری کلمات به روش تداعی ذهنی در بافت تصویری (ویدئو کلیپ) صورت گرفت که این روش در کشورهای دیگر نیز آزمایش شده و در حوزه درمان مورد استفاده بوده است.

شفیعی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج این تحقیق در بهبود بیماران آلزایمر نیز مؤثر خواهد بود، گفت: بررسی در این زمینه صورت نگرفته است و پژوهش حاضر صرفاً برای بیمارانی است که علت اختلال گفتاری آنها ضایعات مغزی بوده است.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مبتلایان به ضایعه مغزی فراموشی واژگان کلمات، به دلیل فراموشی بسیاری از کلمات مورد نیاز گفتگوهای روزمره، به مرور از روابط اجتماعی خود دست کشیده و خود را در حاشیه قرار می‌دهند

کد خبر 6100441

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم