Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس، نتایج این مطالعه که توسط محققان هندی انجام شد، همچنین نشان داد که این داروی روده نیاز به پذیرش در بخش مراقبت های ویژه یا دستگاه تنفس مصنوعی را کاهش نمی دهد.

دکتر کدار گوتامبهای استادیار پزشکی اجتماعی در کالج پزشکی GMERS Gotri در وادودارا هند گفت: افزودن داروی کلشی سین به مراقبت های حمایتی برای مدیریت بیماران مبتلا به کرونا هیچ مزیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این داروی ضد التهابی همچنین با خطر بالای بروز عوارض جانبی، به ویژه اسهال همراه است. محققان در این بررسی ۶۹ مطالعه را که تا ژوئیه ۲۰۲۱ درمورد استفاده از کلشی سین برای درمان عفونت کووید-۱۹ منتشر شده بود، بررسی کردند.

این مطالعات شامل ۶ کارآزمایی تصادفی‌سازی شده و کنترل‌شده بود که شامل ۱۶ هزار و ۱۴۸ بیمار مبتلا به کووید با درجات مختلف شدت بیماری بود.

نتایج این مطالعه نشان داد: بیمارانی که داروی کلشی سین مصرف می کردند در مقایسه با بیمارانی که مراقبت های حمایتی معمول دریافت می کردند، ۵۸ درصد بیشتر از عوارض جانبی برخوردار بودند و  ابتلا به اسهال در آنها تقریبا دو برابر بیشتر بود.

با این حال محققان این بررسی در یک بیانیه‌ خبری اعلام کردند که یافته‌های آنها در مورد کلشی‌سین باید با احتیاط تفسیر شود.

پیش از این محققان در جریان مطالعه‌ای ادعا کرده بودند که  داروی کلشی‌سین که معمولا برای درمان روده استفاده می‌شود، می‌تواند نیاز بیماران کرونایی بستری در بیمارستان به دریافت اکسیژن را کاهش دهد.

محققان برزیلی که این مطالعه را انجام داده بودند، ادعا کرده بودند که داروی کلشی سین می تواند به تسریع روند بهبودی بیماران مبتلا به وضعیت متوسط تا شدید کرونا که در بیمارستان بستری هستند، کمک کند.

در حال حاضر از کلشی سین برای درمان و پیشگیری از ابتلا به التهاب سیستمیک که مشخصه بارز ابتلا به نقرس و شدیدترین موارد ابتلا به کرونا است، استفاده می شود. این دارو واکنش بیش از حد گلبول های سفید خون را به عفونت که می تواند موجب نارسایی عضو و مرگ شود، متوقف می سازد.  

مشروح این مطالعه در مجله دسترسی آزاد RMD Open منتشر شده است.

برچسب‌ها کرونا هند برگزیدگان علم پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا هند برگزیدگان علم کرونا هند برگزیدگان علم داروی کلشی سین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۱۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کد خبر 6100113 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • نخستین داروی رشد مجدد دندان در جهان آزمایش می‌شود
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • چهار هفته پر التهاب پیش‌رو است
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!