Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بیماری التهابی روده یا Inflammatory bowel disease (IBD) با رشد روزافزونی در سراسر دنیا مواجه است، در حالیکه علت آن مشخص نیست. بنظر می رسد "تحریک" نقش عمده ای را در بروز این بیماری ایفا می کند.

دکتر سعیده ممتاز عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، اظهار کرد: با توجه به ناشناخته بودن مکانیسم(های) دخیل در بروز بیماری التهابی روده، انجام تحقیقات بر روی مسیرهای مولکولی و سلولی که در بروز این بیماری نقش دارند، می تواند بر توسعه درمان سودمند و اثرگذار این بیماری کمک کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مطالعات زیادی نشان داده اند که زنجبیل (Zingiber officinale) با توجه به اثرات قدرتمند آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارد، می تواند در درمان بسیاری از بیماری های التهابی کمک کننده باشد.

این عضو هیات علمی به اشاره به این که زنجبیل گیاهی گلدار از خانواده زنجبیلیان است که زمین‌ساقه (ریزوم) آن به‌عنوان یک ادویه یا گیاه دارویی در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: این گیاه، بومی جنوب شرق آسیا است، ساقه ‌ای باریک و نی‌مانند به همراه برگ‌ های سرنیزه‌ای سبز براق دارد. همچنین، گل‌های آن‌ سبز مایل به زرد با لبه ‌ای ارغوانی و لکه ‌های کرم‌ رنگ است که در تابستان از زمین‌ساقه بیرون می‌زند.

وی تصریح کرد: زنجبیل اثرات قدرتمند آنتی اکسیدانی دارد و از آنجا که التهاب و استرس اکسیداتیو از مهمترین عوامل بروز بیماری التهابی روده هستند، زنجبیل می تواند گزینه مناسبی برای درمان کمکی باشد.

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، ممتاز، با بیان این که اثرات ضد التهابی زنجبیل توسط سرکوب سیتوکین های التهابی نظیر TNF-α, IL-1β, IL-6 القا می شود، افزود: زنجبیل با کاهش فعالیت مارکرهای استرس اکسیداتیو نظیر glutathione (GSH) و malondialdehyde (MDA) در کاهش آسیب های ناشی از افزایش استرس اکسیداتیو دخالت دارد و در بیمارانی که به التهاب روده مبتلا هستند، افزایش غلظت نیتریک اکسید (NO) نیز مشاهده شده که زنجبیل باعث کاهش غلظت این ماده می شود.

وی ادامه داد: زنجبیل با کاهش التهاب، ریسک ابتلا به سرطان های روده را در بیماران مبتلا به التهاب روده کاهش می دهد. بنابراین، رنجبیل می تواند در درمان بیماری التهابی روده سودمند باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زنجبیل روده گیاهان دارویی بیماری التهابی روده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک